Ajanvaraus

Ennen ajanvarausta voit katsoa haluamaasi vapaata aikaa alla olevasta kalenterista. Päivitän kalenteria kun kerkiän ja se näinollen on vain viitteellinen, ei reaaliaikainen! Esim. lähitunnit eivät välttämättä ole enää tyhjiä vaikka siltä näyttävätkin, mikäli en ole ehtinyt tilannetta päivittää.

Huomioi myös se, että pidän jokaisen hieronnan jälkeen vartin ”tauon”, että saan hoitotilan järjesteltyä uutta asiakasta varten ja kirjalliset työt tehtyä. Jos siis esimerkiksi haluat varata 45 minuutin ajan, niin kalenterissa pitää olla 60 minuutin tyhjä väli.

Varauksen yhteydessä otan myös pienen vapauden neuvotella ajankohdan siirrosta johonkin suuntaan jos se mahdollistaa minulle itselleni eheämmän päivän muiden ajanvarausten suhteen. Mielelläni olen pitämättä pitkiä taukoja ja varaan ajan aina edellisen/seuraavan ”kylkeen”:) Puhelimessa neuvottelu toki käy joustavammin, mutta jos varaat ajan muulla tavoin niin arvostan kovasti asiakkaan panosta työpäiväni optimoimiseen! –Kiitos etukäteen!

Näin varaat:

Puhelimitse 040-9655502

Huomioithan, että jos soitat silloin kun minulla on hoito kesken, en välttämättä vastaa, mikäli se keskeyttäisi hoidon pahasti (esim. intialaisen päähieronnan aikana ulkopuolinen häiriö ja keskeytykset eivät ole suotavia asiakkaan nautinnon vuoksi), mutta jätä yhteystietosi vastaajaani tai lähetä viesti, niin soitan takaisin heti kun se on mahdollista. Voit laittaa aikatoiveesi ja yhteystietosi myös tekstiviestillä, vastaan heti kun kerkiän.

Facebookissa yksityisviestin välityksellä

Klikkaa tästä Linkki facebookkiin fb ja sieltä ”viesti” tai ”message” (edellyttää että sinulla on facebook-tili) ja laita heti ensimmäiseen viestiin toivomasi ajankohta, haluamasi hoidon pituus sekä nimesi ja puhelinnumerosi, niin ajan sopiessa voin vain vahvistaa ajanvarauksen sinulle.

Sähköpostilla

Aikoja voi tiedustella myös sähköpostitse osoitteesta rajaniemi.niko@gmail.com. Jätä heti ensimmäisessä viestissäsi toivomasi ajankohta, haluamasi hoidon pituus sekä nimesi puhelinnumeroineen, niin ajan sopiessa voin vain vahvistaa ajanvarauksen sinulle.

Käymällä

Aina voi käydä paikan päällä varaamassa ajan, mutta tämä saattaa olla herkästi Sinulle kaikkein eniten aikaa vievä ja hankalin tapa koska jos minulla on hoito kesken siten etten pääse siitä heti irtautumaan niin saatat joutua odottamaan mahdollisesti kohtuullisen pitkänkin ajan (esim. Intialaisen päähieronnan aikana keskeytykset eivät ole suotavia asiakkaan nautinnon vuoksi). Aina on myös mahdollista että en ole paikalla mikäli minulla ei ole varausta kyseisellä hetkellä. Koputa ovelle kerran niin tulen avaamaan heti kun se on mahdollista.

Ei muuta kuin varailemaan! :) Alla näet varaustilanteen.

Miten toimia ensimmäisellä kerralla.
Ensimmäisellä käyntikerralla

Tule ajoissa paikalle jotta sinulla on aikaa täyttää asiakas-/esitietolomake ennen hoitotilanteen alkua. Ensimmäisellä hoitokerralla käytämme aikaa hieman enemmän asiakkaan haastattelemiseen sekä tutkimiseen, esimerkiksi katsotaan liikelaajuuksia ja ryhtiä jalkojenkin osalta, vaikka asiakas olisikin saapunut hoitoon niska-hartiaseudun hieronta mielessään. Tämä siksi, että hieroja saa mahdollisimman hyvät pohjatiedot - sekä kokonaiskuvan asiakkaasta tulevaisuutta varten - joista voi olla apua myöhemmin sekä hierojalle että asiakkaalle mahdollisten vaivojen ja ongelmien selvittämiseen. Tällä tavalla toimien jokainen asiakas saa omaan tarpeeseensa parhaiten sopivaa hoitoa.